Page 1 of 1

Cil 2 heeft geen zin

Posted: 10 Apr 2007, 17:56
by Paulus
Vandaag heb ik weer eens aan mijn blok gesleuteld, nu heb ik de swifel feet klepstelboutjes vervangen door elephant feet boutjes van CB Performance.
hiermee hoop ik dat het eeuwige kleppen stellen een stuk minder zal zijn !

Maaar.....nu liep het blok helemaal niet lekker (al een paar dagen niet) hij sputterd te veel en heeft weinig power, dus ik dacht dan test ik de cilinders een even door de bougiekabels één voor één los te halen op de verdeler. en nu reageerde de motor op iedere kabel door bijna uit te vallen behalve op die van cil 2. daar merkte ik totaal geen verschil in toeren. Nu heb ik de klepspeling gecontroleerd, de bougie gecontroleerd door uit te wisselen met die van een andere cil, en de kabel gecontroleerd op dezelfde manier. maar het maakte allemaal geen verschil. Ook staat de ontsteking niet goed en de motor schokt nogal erg als hij stationair draait en wanneer ik een beetje gas geef.

Wat kan ik nog checken ?

Ik denk zelf dat het een ontstekingsprobleem is, maar ik ben het geklooi met die motor meer dan zat !......hoop dat het niets ernstigs is.

Gr, Paul

Posted: 10 Apr 2007, 21:19
by Martijn/DVK
Of de verdeler zit 90graden verkeerd om.. ( :oops: ja 'k weet het ;) )

Posted: 15 Apr 2007, 10:58
by Paulus
Hey Martijn, ik heb vanmorgen de dingen die jij me vertelde gechekt en kwam tot de conclusie dat het niet aan de ontsteking ligt !
Vandaag haal ik de carbs eraf en dan wil ik graag op je aanbod ingaan :D

Kun je me mischien even een pbtje sturen met je tel nr ? dan kunnen we wat afspreken dat ik jou kant op kom met de carbs.

Gr, Paul

Posted: 15 Apr 2007, 12:35
by Martijn/DVK
PB coming up!